Mendonit se Lionel Messi ishte nje djale i mire dhe pa vesin e femrave te bukura?
Shume gabim, ylli argjentinas, fitues i Topit te Arte, i Kampionatit Spanjoll dhe Liges se kampioneve sapo ka zbritur ne Argjentine per tu pergatitur pe Kupen e Amerikes Jugore ka organizuar nje mega party ne apartamentin e tij luksoz ne Buenos Aires.
Pjesemarrese ne te ishin shume modele te reja argjentinase perfshire ketu edhe te dashuren e tij te rradhes, superseksin bombe, modelen Xoana Gonzalez...
Te ciles po i kushtojme edhe fotogalerine e rradhes.

Categories:

Leave a Reply