Një çift Në Darvin të Australisë është gjobitur pasi kreu seks në ballkonin e banesës.
Ngjarja tërhoqi vëmendjen e “spektatorëve” të shumtë që po shijonin skenën nga rruga apo pallatet përballë.
Protagonisti është një biznesmen i njohur australian në sektorin e turizmit, John Vvade. Kjo skenë i ka kushtuar atij një gjobë 120 dollarëshe për “sjellje të papërshtatshme”.
Njerëzit nuk kanë humbur rastin për të regjistruar “shfaqjen” dhe për ta përhapur në internet, ku në pak orë është klikuar me mijëra herë

Categories:

Leave a Reply